Luftfart

Sådan kan du komme tættere på dine fly-kammerater

Er du begyndt at snakke mere med de andre nede i flyveklubben? Og har du lyst til, at I skal komme hinanden tættere ved? I så fald skal du læse med her!

I denne artikel vil du få nogle gode råd til, hvordan du kan komme tættere på dine fly-kammerater og forhåbentligt udvikle nogle venskaber. Læs med her hvis det har interesse for dig

Grillaftener

Der er ikke noget der siger sommer og sol som en god gammeldags grillaften ude i baghaven. Det er helt oplagt at invitere dine fly-kammerater hjem til lidt grillmad, næste gang du fyrer op under din charbroil gasgrill.

Du kan eventuelt bede dem om at tage lidt mad med, når de kommer hjem til dig. Det er trods alt en smule dyrt at skulle købe en masse grillkød hjem, alt afhængig af hvor mange I bliver til grillaftenen.

Hvis du ikke har en grill i forvejen, kan du begynde at kigge efter grill på tilbud. Det er muligt at få fat i nogle rigtig gode grill til meget billige penge, så længe man køber dem på tilbud. Og disse tilbud kan du finde rigeligt af inde på diverse webshops og lignende.

En god kop kaffe

Nogle gange skal der skam ikke så meget til og en god kop kaffe kan være mere end rigeligt til at lægge grobund for tættere forhold med hinanden. Man kan drøfte mange ting hen over en god kop kaffe og du behøver ikke engang at smutte ned til en fancy cafe for at få den.

Du kan eventuelt invitere dine fly-kammerater hjem til dig selv og selv hoste op med kaffen. Bed dem om at tage lidt brød og ost med, så I kan sidde i lidt længere tid og snakke sammen. Alternativt kan du også stille ting frem til et kagebord.

Hvis det virker for intimiderende at invitere dine fly-kammerater hjem, kan I også tage en hurtig kop kaffe nede på en café.

At tage en kop kaffe sammen er et lidt billigere alternativ end at holde en større grillaften sammen. Selv hvis pengene ikke er så store for tiden, kan du formentlig alligevel godt få råd til en god kop kaffe.

Sådan kan du komme tættere på dine fly-kammerater
Sådan kan du komme tættere på dine fly-kammerater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.