Blog

Find en direkte flyafgang til de bedste golfhoteller i Europa

Drømmer du om at komme til at spille på nogle af Europas bedste golfbaner, kan du allerede i dag gå i gang med at finde både hotel og flyafgang til det sted, du ønsker at spille.

Rejs fra både Billund og København

Der er rigeligt med muligheder for at finde direkte flyafgange fra både Jylland og Sjælland. Billund og CPH Lufthavn har mange gode forbindelser til hele verden, men ikke mindst til andre storbyer i Europa, hvor du også finder mange gode golfbaner.

Det kan være en oplagt mulighed for dig at booke dig ind på det tilhørende hotel, der hører til golfbanen. Det kan der være mange fordele ved at gøre, og det er dejligt, at du ikke skal bruge så meget tid på transport, men bare kan gå udenfor din dør og spille, når du vil.

Mange gode golfbaner i Europa

Spil golf på nogle af de bedste golfbaner i Europa. Det er klart, at det er dyrere at spille på de bedste golfbaner, men til gengæld er oplevelsen så uovertruffen, at du vil huske det for resten af dit liv.

Der er naturligvis også mange gode baner i Danmark, men det er jo bare noget andet at komme en tur til udlandet. Plus at du får muligheden for at flyve, hvilket jo altid er en kæmpe fordel. Du skal tage så mange flyveture, du har mulighed for.

Tag afsted med et par venner og få en tur for livet

Det kan være en rigtig god idé at tage afsted på sådan en tur med en gruppe gode venner. Det er jo sjovest at spille golf sammen med personer, du er glad for, og på den måde har du også nogle dejlige venner at spise, grine og snakke med på hele turen.

Der er tit gode restauranter på disse golfresorts, så der er jo masser af tid til at nyde hinandens selskab, også uden for golfbanen. Har du et specielt golfresort i tankerne, er det bare med at finde de første og bedste billetter med det samme og få det arrangeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.