Transport

3 tips til at finde billige flybilletter

Elsker du at flyve, men er du ikke glad for at skulle betale mange penge for dine billetter, har du her et par gode tips til at finde billige flybilletter.

Det behøver ikke at være svært at spare penge på dine flybilletter. Det handler mest af alt bare om at kigge efter dine billetter på den rette måde og de rette steder. Så skal det nok lade sig gøre.

Skal du ud at rejse i længere tid, kan det være en god idé at huske en Le Creuset peberkværn, så du altid har friskkværnet peber, når du skal lave mad.

Flyv til mindre lufthavne

For det første kan det være en rigtig god idé at bestille dine flybilletter til de lidt mindre lufthavne, hvor det tit er billigere at flyve til, end hvis du skal til de store og mest populære lufthavne.

Rigtig mange af de europæiske storbyer har mindre lufthavne ved storbyerne, som vi ellers ikke hører så meget om, men som det kan være meget billigere at flyve til end de store. I London er det eks. ofte meget billigere at flyve til Luton eller Stansted end Heathrow.

Flyv med discount flyselskaber

Du kan også med fordel vælge at flyve med de billige flyselskaber på markedet. Der er jo stor forskel på, om du kigger på billetter fra SAS, eller om du kigger hos selskaber som RyanAir, Norwegian, EasyJet eller hvad der nu ellers er af gode muligheder for at score billige billetter til din afgang.

Der er jo ingen grund til at betale 3.000 kroner for et par billetter, som du kan få for 500 kroner hos et andet selskab. Her er der mange penge at hente, og det er oplagt at rejse med disse selskaber, hvis det bare skal være så billigt som muligt.

Vær fleksibel med dine datoer

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at være så fleksibel med dine datoer som overhovedet muligt. Bare ved at rykke din dato for din afgang et par dage frem eller tilbage kan tit betyde store prisændringer.

Derfor er det også altid en god idé at tjekke, hvad det koster at flyve dagen før eller efter, hvis du er fleksibel på dette område, da det tit kan kaste en god besparelse af sig. Det er i hvert fald værd lige at holde øje med, når du skal finde billetter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.