Luftfart

3 lavprisflyselskaber hvor du altid kan finde billige flybilletter

Vil du gerne ud at flyve inden for den nærmeste fremtid, og vil du gerne være sikker på, at du ikke betaler unødvendigt meget for dine billetter, kan det være en god idé at kigge efter dine billetter hos en af disse flyselskaber.

Læs mere om tyggetablet mod lopper og tæger til kat her.

RyanAir

RyanAir er nok kendt som det billigste flyselskab her i Europa. Der er rigtig mange danskere, der gør brug af RyanAir, når de skal rundt i Europa, og det er også tit her, at du kan finde flybilletter til helt ned under 100 kroner.

Så vil du være sikker på at flyve meget billigt, kan det være en god idé at klikke dig ind til RyanAir for at tjekke deres mulige afgange. Der er mange destinationer fra Danmark, som du kan flyve til med RyanAir, så udvalget er ganske fint og kan få dig langt i Europa.

Vil du gerne have yogaudstyr med på din tur, så find yogaudstyr i god kvalitet her.

EasyJet

Et andet godt bud på et flyselskab, der kan få dig rundt mange steder i Europa for en ganske fornuftig pris, er EasyJet. Her kan du især finde mange gode afgange til og fra England, hvis du skal det Storbritanien.

De kan dog også få dig let til Mallorca, Paris eller Amsterdam, hvis du ikke har et ønske om at drage mod England. Ikke nødvendigvis lige så billigt at flyve med som RyanAir, men stadig mange gode og billige afgange.

Norwegian

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at rejse med Norwegian. Det norske flyselskab er det dyreste af de disse tre flyselskaber, men her kan du måske også være sikker på lidt mere komfort og nogle lidt andre destinationer rundt omkring i Europa.

De er også stærke på mange destinationer i Skandinavien, hvilket de to forrige selskaber ikke gør sig så meget i. Så skal du til Norge, Sverige eller Finland, kan Norwegian være et godt bud på et flyselskab, der kan få dig trygt ud og hjem. Tjek deres destinationer ud nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.