Luftfart

Lav din egen forening for veteranfly

Er du glad for veteranfly, kan det være, at du skal i gang med at lave din helt egen forening, hvor du kan mødes med andre mennesker, der også er glade for samme interesse.

Alle kan lave en forening

Det er jo som sådan ikke svært at komme i gang med at lave en forening i Danmark. Så har du lyst til at lave en forening for dig og andre, der er glade for veteranfly, er det jo bare med at komme i gang.

Det er klart, at der er nogle ting, der skal være på plads, hvis du vil have mulighed for at lave en forening fra bunden af. Men det betyder jo ikke, at det ikke kan lade sig gøre at lave den. Det kan det sagtens.

Læs op på de nødvendige regler

Det kan dog være en god idé at slå dig sammen med en, der har prøvet det før, hvis du ikke selv har prøvet at starte en forening før. Eller også skal du i hvert fald bruge tid på at læse op på de gældende regler, så du ved, hvordan du skal bære dig ad med at lave en forening.

Der skal jo gerne være flere medlemmer end dig. Der er også brug for en kasserer, der skal laves vedtægter, og der skal vælges en ledelse af foreningen. Men det kan du læse meget mere om på nettet, hvor du let kan finde ud af, hvad der skal til for at lave en forening.

Få et sted at mødes med andre ligesindede

Det kan dog være en rigtig god vej til at lave et sted, hvor du kan mødes med andre, der også er glade for veteranfly. Det er en god vej at gå, hvis du ikke føler, at du kan finde sådan et sted i forvejen.

Det kan også være, at der bare er plads til flere muligheder for dig og andre, der er glade for veteranfly. Det er ikke svært at komme i gang med at lave en forening, så det er bare med at starte i dag.

Find billige Senseo kaffepuder til foreningen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.